Zondag in Vetlanda
Als we vanmorgen wakker worden is het bewolkt maar warm genoeg om lekker in de tent te ontbijten. We gaan even met de auto op pad. Als er winkels open zijn, willen we nog graag een houten Zweeds spel vinden. Bijna alle winkels zijn open maar een spel vinden we niet. We halen verse broodjes voor tussen de middag en proberen bij de MC Donalds of er internet is. Dat is er inderdaad. Kan ik vanavond het blog bijwerken.
Eenmaal op de camping eten we de broodjes gezond en de kinderen allebei een donut na. De receptie was vanmorgen even open. Gisteren bij aankomst niet. Toen hebben we even gebeld.
De man verteld dat we morgen bij zijn collega wel even kunnen aanmelden. Dan kunnen we ook kano's huren. Het is onderhand erg mooi weer geworden. De kinderen gaan naar het water om te spelen en Renate gaat in de zon liggen. Rond 1500 uur gaan we lekker even zwemmen met elkaar. Het water is koud maar wel heerlijk verfrissend. De kinderen vermaken zich nog lang aan het water terwijl Renate weer in de zon kruipt. Hoogste tijd voor een biertje.
's Avond steken we de barbecue aan. Braadworst met geroosterd brood en een maïskolf.
Ondertussen gaan de kinderen even douchen en rij ik naar de MC Donalds om dit blog bij te werken. We zitten nog een hele tijd buiten. Heerlijk na het toch wat koudere weer dat we gehad hebben.
Nu maar hopen dat het morgen ook goed is. De pasta salade en de rest van de proviand staat al te wachten op het aanrecht voor de kanotocht van morgen.
Het was een heerlijk dagje vandaag.